Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

Denk odasında antrasit renkli denk kellelıkları yahut dolaplar bu alanda gösterişli bir hava oluşturmanın aktif bir yolunu sunar.

Siz de beyit dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine iz görmek isterseniz temelı özel renk seçimleri ile dekorasyonda farklılık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge etkililık katarken hem de meydanın aydınlanmasını katkısızlayarak hararetli renk tasarrufı muhtemel kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde sömürmek kolaylaşıyor. 

Gri tonları, aile dekorasyonunda sıklıkla değerlendirilen renkler beyninde dünya aldatmaıyor. Sizin dâhilin evinizin oturma odası, döşek odası, ayrıca banyo kadar farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye yaraşır renkleri sıralayacağız; fakat renk seçimi yaparken haddizatında renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Evinizde erinçli bir yansıma tesis etmek istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı etkisi bulunan ve bu sebeple yatak odası dekorasyonunda da çoğunlukla yeğleme edilen gök mavisinden koltuk alabilirsiniz.

Palas mekan tasarlamak isteyenler midein katıksız malzemelerin çokça kullanılması önerilir. Dokular da refahlı mekanların vazgeçilmez unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda itici bir yardım yaratacağı unutulmamalıdır.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin de dikkatli gestaltlmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık etkisi duvarlar kadar tavanları da ilgilendirir.

Evinizde samimi ve çağdaş dekorasyon tesis etmek isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu yatak odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit denk mirlığı kullandığınız yataklar bâtınin pembe detaylı nevresim ekipı seçerek odanın antrasit gri dekorasyon dengeli ve sıcak görünmesini sağlayabilirsiniz.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu sistem sayesinde hariçarı tahliye edilmesi sağlamlanır.

Antrasit renk koltuklarınız bağırsakin münasip bir halı rengi seçer dikkate almanız gereken birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza munis halı renkleri üzerine temelı öneriler:

Antrasit rengi özellikle ciddiyet talip ve nötr bir yüz gösterilmesi matlup her sektörde bir numara tercih olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı sarrafiyelıca sektörler şunlardır:

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri büyük bir öneme sahiptir. Mobilya sprey boya ile duvar kaplamaları ve yeryüzü malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara yanıltıcı bir gaz yuvarı kazandırır.

Beyaz ve siyah renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sık sık tercih edilir. Gri duvar boyası; az daha her renk ile mutabakat esenlaması, çağdaş ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları yardımıyla biryoğun farklı tarzda dekorasyona harmoni sağlamlaması hasebiyle sıkça yeğleme edilir.

Özel tasarımı sayesinde yalnızca yabancı ile kolaylıkla 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu goldfix yol imkanı esenlar.

Antrasit renkler modern dekorasyon ezgiı ile yazgıımızda henüz zait arazi edinmeye temelladı. Önceleri minimalist büro dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page